Målarfirma med Flexibilitet

Hej! Mikael Mattsson heter jag. Roslagskille från början men bor nu sedan 2008 i Åkersberga och Skärgårdsstad. Måleri har varit min yrkesprofession ända sedan gymnasieutbildningen med efterföljande lärlingstid,  och efter många år som anställd tog jag steget till att bli egenföretagare 2005. Vi tar uppdrag i hela Stockholms län inklusive Norrtälje och har flexibilitet att arbeta både ensamma och i lag, vilket innebär att vi kan åta oss både mindre och större arbeten. Mitt stora fritidsintresse är friluftsliv i alla former och att ha nära till jobbet ger verkligen en ökad livskvalitet

Tjänster

Bostadsrättsföreningar

We are reliable and experienced
Mattssons Måleritjänst AB är ett ID06-certifierat måleriföretag som utför alla uppdrag inom branschen. Vi ser gärna både stora och små uppdrag på vår orderstock. Vi jobbar mot anbud och timpris, vilket som passar just er förening bäst.

Företag, Förvaltare

Mattssons Måleritjänst AB är ett ID06-certifierat måleriföretag som utför alla uppdrag inom branschen. Vi ser gärna både stora och små uppdrag på vår orderstock. Vi jobbar mot Ram-avtal, anbud och timpris, vilket som passar just er bäst.

Privatpersoner

Vi utför alla typer av uppdrag inom renovering, ombyggnad, tillbyggnad och nyproduktion. Vi hjälper gärna till med allt från färgsättning till materialval som påverkar det färdiga resultatet.

GalleryMattsson

Mattssons Måleritjänst AB

Org. nr 556946-2731
 
Mikael Mattsson
Lavvägen 7
184 70 ÅKERSBERGA
 
micke@mattssonmaleri.se
070-482 72 84

© 2023 Diggiwebb. All Rights Reserved.

Bostadsrättsföreningar

Mattssons Måleritjänst AB är ett ID06-certifierat måleriföretag som utför alla uppdrag inom branschen. Vi ser gärna både stora och små uppdrag på vår orderstock. Vi jobbar mot anbud och timpris, vilket som passar just er förening bäst.

Vid arbeten med Bostadsrättföreningar ställs ofta höga krav på kommunikation mellan boende och hantverkare, något vi hjälper er med för att få bästa resultat för samtliga inblandade. Vi hjälper er med avisering, skyltning och avstängningar på ett sätt som gör renoveringen smidigare för er. Vi hjälper er gärna med projekteringen av just ert projekt. Vi har också nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom hantverk vilket gör att vi kan hjälpa er med helhetslösningar för era bygg/måleriprojekt.

Som exempel på tidigare kunder kan nämnas Fastighetsägarna, Statens Fastighetsverk, Locum etc.

Lägenheter: Inom vårt företag finns stor erfarenhet med arbeten som ska kombineras mellan boende och yrkeskår. Vi ser ömsesidig respekt för de boendes hem och vår arbetsplats som nyckeln till ett framgångsrikt resultat. Vi hjälper er gärna att utveckla allmänutrymmen till lägenheter. Här kan vi bistå med yrkeskunskaper inom färgsättning och projektering.

Trapphus och allmänutrymmen: Vi hjälper er förening med renoveringen av samtliga utrymmen i ert hus. Trapphus, källare, tvättstugor mm. Allt från golv till tak. Vi hjälper er också med dekormålning om behovet finns.

Fönsterrenovering: Vi utför fönsterrenovering efter era önskemål och kan bistå med totalentrepenad för hela projektet. Vi tillhandahåller även hjälp med fönsterjustering, fönstertätning, snickerirenovering, kittning och glasbyte. En besiktning av befintligt snickeri innan målningsstart är nödvändigt. Inom vårt bolag finns kompetens att bedöma fönstrens kvalitet samt tidigare målningsmetoder för bästa resultat. Vi hjälper er gärna med en förberedande besikting och tar fram ett åtgärdsprogram före era fönster.

Stambyte: Vi utför måleriarbeten i samband med stambyten. Vi lyssnar på era önskemål och hjälper er gärna att framställa en arbetsbeskrivning för just ert projekt. Då företaget har goda kunskaper inom färgsättning och färgbrytning kan vi hjälpa er med snygga lösningar mellan gamla och nya delar i er fastighet.